Avancerad Hudvård


PRX-T33- Nålfri biorevitalisering 2.0

Nästa generations biorevitalisering, helt utan nålar. En hybrid mellan filler och kemisk peeling, med djupgående effekt och aktiv biostimulering, erbjuds en mycket effektiv anti-age vård. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula: Triklorättiksyra (TCA) med väteperoxid. Resultaten är anmärkningsvärda och ger både omedelbar och långsiktig effekt. Minskar rynkdjup, pigmenteringar och ger en finare hudstruktur.
Behandlingen avslutas med ICEMASK som ytterligare fördjupar effekten av behandlingen. Eftervård i form av dag- och nattcreme medföljer, för att pH- optimera huden. Rekommenderas att göras som en kur på 4-6 ggr med 7-10 dagars mellanrum. För att underhålla resultatet rekommenderas därefter en behandling varannan till var tredje månad.

Full Face - 45 min

pris: 1995 kr

I kombination med Nanopen 45 min
pris: 2495 kr

Full Face Kur - 4x 30 min

pris: 5995 kr


Läs mer på www.dermapromedical.se/sv/vara-produkter/prx-t33/

Ice Peel - 30 min

Behandlingen kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses upp för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

pris: 1250 kr


Ice Peel De Luxe - 60 min

inkl portömning, formning av bryn och massage

pris: 1595 kr


NYHET! NANOPEN- behandling 60 min

Nanoneedling använder samma typ av oscillerande (vibrerande) rörelse som Microneedling för att förbättra hudens utseende, men i stället för nålar, används små silikonkoner. Detta gör behandlingen helt smärtfri och gör att den passar även en känslig hud och känsliga områden som näsa och läpplinje. Vibrationerna från pennan separerar hudcellernas yta för att optimera upptaget av aktiva ingredienser från utvalt serum. Cellförnyelsen stimuleras, blodcirkulationen ökar, huden blir uppstramad och får en förfinad struktur och jämnare hudton. Kollagen och elastinprodukionen stimuleras och huden får en fantastisk lyster och en mer ungdomlig look. Rengöring, AHA peeling, inslussning av utvalt serum, sheetmask med maximal fukt samt avslutande produkter.

pris: 1195 kr


DrK Novel Postbiotic skin resurfacing - 45 min

Här behandlas framgångsrikt alla tecken på stressad hud som känslig och sensitiviserad hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, acne, trött och livlös hud samt kronisk hudrodnad.
En behandling som kan göras året om och som passar alla hudtyper, även den känsliga huden. Minimal eller ingen ”downtime” efter behandlingen. Kur rekommenderas på 4-6 gånger, kan göras varannan vecka.

pris: 895 kr


Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.