Våra varumärken

comfort zone

comfort zone


Märket [ comfort zone ] skapades och lanserades 1996 inom Davines Groups hudvårdsdivision. Davines Group grundades 1983 i Parma, Italien av familjen Bollati.
[ comfort zone ] lovar fantastiska (behandlings) upplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier.
world.comfortzoneskin.com

mii

mii


Skönhet är helt enkelt att ha självförtroendet att vara dig själv. Mii är ett skönhetsmärke som låter dig vara just det. Vi har använt feedback från tusentals kvinnor för att utveckla en helt ny typ av makeup-serie, brun-utan-sol och en serie för dina ögonbryn. En som får dig att känna dig vacker precis som du är. Mii ger dig självförtroendet att skapa en look som är din, unik och personlig. Så när du tittar dig själv i spegeln kan du säga...
That’s Mii!
miicosmetics.se

DrK Dermal Health Care

DrK Dermal Health Care


MED RESPEKT FÖR DIN HUD
DrK Dermal Health Care är ett dermatologiskt pre- och probiotiskt system för en friskare hud. Serien är utvecklat för att reglera inflammatoriska tillstånd i huden och förbättra hudens välmående ur alla aspekter, från de basala skikten till hudens mikrobiom. Forskning och hudens anatomi som ett vitalt kroppsorgan är vår passion, därför kan den här produktserien framgångsrikt behandla olika åldrar och hudtillstånd såsom åldrande, hyperpigmentering, akne, eksem samt kronisk hudrodnad.
drkdermalhealth.se

mediterraneum

Mediterraneum


Med ingredinser från Medelhavet, kommer denna lyxiga, naturliga serie hud- hår och kroppsvårdsprodukter som täcker alla dina behov. Med Argan och Olivolja som bas i ett unikt komplex, kombinerat med fler andra aktiva ingredienser, finner du ett produktutbud som kan kombineras för att täcka dina behov, oavsett hudtyp eller hudtillstånd.
https://m-c.gr/

M Picaut

calgel


M Picaut är en exklusiv ekologisk hudvårdsserie som tillverkas i Dalarna. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av anti-age som kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Med 95-99% ekologiska ingredienser är produkterna skräddarsydda för att hjälpa hudens egna funktioner. Detta ger en välmående hud i balans, med fin fasthet och lyster. Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Mette Picaut har skapat en serie som hon själv alltid önskat och som är underbar att använda - så som hudvård bör vara! Skönhet med omtanke.
mettepicaut.se

Bioline

Bioline


Bioline från Italien har under under 40 år skapat innovation efter innovation. Produkter så unika att konsumenten älskar, köper och rekommenderar Bioline år efter år. Bioline skapar aktiv hudvård för dig som vill se snabba resultat på din hud. Dessutom erbjuder Bioline de senaste behandlingsteknikerna för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskapen.
bioline-jato.com

calgel sweden

calgel


Nagelgelé som ger nageln en naturlig flexibilitet.
Produkter som håller allra högsta standard. Calgels nagelgelé är lättarbetad, upplösningsbar och har lång hållbarhet. Dessutom ger den nageln en naturlig flexibilitet.
calgelsweden.se