Ansiktsbehandlingar
Klassisk Hudvård


Klassisk - Comfort - 60 min

För dig som önskar en djuprengörande, avslappnande behandling, skräddarsydd efter just din huds behov. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, portömning, formning av bryn, serum, massage, mask och avslutande creme.

pris: 675:-


Nyhet! Comfort Hormones - 60 min

Klimakteriet ökar hudens åldrande! För dig som befinner dig i det hormonella åldrandet, i eller efter menopaus, lanseras nu en underbar och exklusiv behandling specifikt framtagen för att möta din huds behov.

pris: 795:-


Biolines Primaluce Exforadiance

I behandlingen väljs syra efter vad just din hud behöver hjälp med; anti-age, pigmenteringar, stora porer, acne, torr hud eller grå livlös hud som saknar lyster? För problemhud har vi tillsatt mandelsyra, en naturlig antibiotika som effektivt eliminerar de bakterier som orsakar acne.

Bioline Primaluce AHA/PHA - 30 min
En kort uppfräschning med tydligt resultat! Rengöring, AHA ampull, serum och avslutande cream.

pris: 445:-


Bioline Primaluce AHA/PHA - 75 min

En djuprengörande behandling som gör din hud klar och återfuktad med en fantastisk lyster. Rengöring, AHA- ampull, brynformning, portömning, massage, mask, serum och cream.

pris: 745:-

Behandlingen rekommenderas i kur om 5-6 ggr, men kan givetvis även göras enstaka gånger vid behov av uppfräschning.


För oren hud - Active Pureness - 60 min

En behandling som fokuserar på djuprengöring och balansering av hudens talgproduktion. Aromavälkomnande, rengöring peeling, portömning, serum, massage, mask och avslutande creme.

pris: 675:-


För känslig hud - Remedy - 60 min

En ansiktsbehandling med prebiotika för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller roscacea. Återställer hudens egen bakterieflora för att förebygga inflammationer. Reparerar och återuppbygger huden, lugnar och dämpar rodnader. Serien är helt doftfri.

pris: 695:-


För män- Comfort Man- 60 min

För mannen som önskar det bästa för sin hud. Djuprengörande och uppfräschande behandling med produkter anpassade för den manliga huden.

pris: 675:-


Ekologisk - Sacred Nature- 60 min

Eco-certifierad ansiktsbehandling som passar alla hudtyper, även den mest känsliga och reaktiva. Med endast naturliga och ekologiska produkter, utan parabener, skyddas huden mot fria radikaler och får en ökad elasticitet och smidighet. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, portömning, brynformning, massage, mask och avslutande creme.

pris: 675:-


Prestige - Sublime Skin- 75 min

Här erbjuds du den ultimata lyxbehandlingen med aktiva produkter som ökar din huds elasticitet, spänst, reducerar rynkor och linjer samtidigt som huden får en fantastisk lyster. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, brynformning, portömning, antiage-serum, massage, lyxmask, avslutande creme och ögoncreme samt lätt makeup ingår.

pris: 895:-


Eyes and Lips - 30 min

En upplyftande behandling med fokus på det ömtåliga områden kring ögon och läppar, där vi först får rynkor. Specialampull, mask med plantstamceller och anti-rynk massage gör detta till en supereffektiv behandling med synligt resultat i form av en fuktmättad, fast hud med lyster. Kan göras som enstaka behandling alternativt som kur.

pris: 395:-


Urban Longevity Facial - 50 min

Den perfekta behandlingen för modern utmattning och effekter från ett aktivt cityliv. Denna ansiktsbehandling är för en tidspressad, unisexkund med stressad, grå, livlös och åldrande hud. Anpassas individuellt för att korrigera specifika stressrelaterade ojämnheter och ålderstecken, vitaliserar huden och får dig att känna dig uppladdad och redo att möta stressiga dagar.

pris: 695:-


För den lilla prinsessan eller prinsen - Comfort Junior - 45 min

En avslappnande behandling för den lilla njutaren, upp till 13 år. Rengöring, lätt peeling, massage, mask och avslutande creme. Om önskas, avslutar vi med rouge och läppglans.

pris: 445:-


Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.